icon-pencil

Unikke og attraktive e-mails.

icon-shield

SPAM testet

icon-wrench

E-mail opsætning

icon-calendar

1 års e-mail marketing

icon-phone

Support og service på gammeldags maner. Vi arbejder for dig

icon-trophy

Fokus på DIN succes

icon-check

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Øg din omsætning med e-mails

Vi hjælper dig med professionelle løsninger, hvor alle kan være med, mht. ønsker, behov og økonomi.
E-mail marketing er, med en ROI på 40 (det vil sige, at for fx hver en krone du bruger, får du 40 kroner igen), den absolut billigste og mest effektive måde at markedsføre sig på. Med e-mails og nyhedsbreve har du mulighed for at målrette din markedsføring og derved spare værdifulde ressourcer.

Et godt nyhedsbrev kræver tre ting:

  1. det rigtige system
  2. den rigtige strategi
  3. og den rigtige psykologi


Udfordringen er ikke de 80% af dine læsere, der aldrig ville købe noget af dig, uanset hvordan tilbuddet ser ud. Udfordringen er, om du ved, hvad du skal gøre ved den gruppe af dine læsere.

Det ved vi og svaret er enkelt; e-mail kampagne!
Og nej, dine kunder bliver ikke trætte af dig – hvis du vel at mærke bygger din kampagne op på den rigtige måde - Det vil vi gerne hjælpe dig med.

 

Systemet

Autoresponders og triggermails

Vores erfaringer viser, at e-mail kampagner med auto-respond, skaber den største effekt og derved større potentiale for meromsætning. Vi bruger systemer og værktøjer, som sikrer dig en professionel kampagne, hvor modtageren føler sig i fokus. Derudover kan vi levere statistiske kampagner, som er skræddersyede efter din virksomheds service, produkter, målgrupper m.m.

 

Strategien

Velkomstmails har 90% åbningsrate og 5 gange højere klikrate.

Dette er naturligvis noget, som vi udnytter hos Marketing Zonen, og derfor begynder vores systemer allerede på dette stadie at segmentere målgruppen ud fra, hvad de vælger at gøre i den pågældende mail. Det betyder, at vi, allerede i modtagerens andet nyhedsbrev, kan målrette indholdet på en personlig og interessant facon og derigennem skabe en højere loyalitetsfaktor og købelyst.

 

Psykologien

Et nyhedsbrev må aldrig handle om dig!

Som udgangspunkt er ingen af dine kunder interesserede i en rapport om din virksomheds omsætning, værdier og målsætninger og hver tredje tolker åbenlyse tilbud som værende SPAM.
Du skal bruge dine nyhedsbreve til at uddanne din kunde til at forstå deres behov for det, du senere tilbyder.

Din modtager tænder ikke på dit produkt. Hun tænder på det, det kan gøre for hende
Vi vil, afhængigt af dit behov, bygge din kampagne op, så den veksler mellem rådgivning og inspiration i forskellige indpakninger. Dette demonstrerer din ekspertise og giver kunden en smagsprøve på, hvad du og din virksomhed tilbyder.

Målet er, at kunden skal sidde med følelsen af : Hvis jeg får det her gratis, hvad får jeg så, når jeg betaler for det?

 

Fleksible og faste e-mail marketing løsninger

Skal vi ordne det hele?

Med vores faste løsningsmodeller får din virksomhed en nem og økonomisk fordelagtig e-mail kampagne. Vores pakkeløsninger er udviklet, så de dækker de fleste virksomheders ønsker og behov for en effektiv strategi inden for e-mailmarkedsføring.

Vi tager os af alt det besværlige  som tests, omgåelse af SPAM filtre, stabilitet, sikkerhed og opdateret indhold. Derudover henter  vi gerne statistikker på dine udsendelser, så du kan følge din fremgang  – du skal med andre ord aldrig bekymre dig om dine nyhedsbreve, men kan i stedet nyde dine nye og loyale kunder.

Hvordan?

Hver e-mail kampagne består som udgangspunkt af tre informationsmails og to salgsmails (fem e-mails ialt). Vi sikrer den rigtige opbygning, som vil give læseren en god balance og følelse af, at din virksomhed vil hjælpe lige så meget, som den vil sælge.

Disse løsninger købes som abonnement, hvilket sikrer en lav månedlig omkostning for dig og en høj grad af vedligeholdelse fra os. Læs mere i handelsvilkår.

 

Eller vil du gerne have en fleksibel løsning?

Vi ved godt, at ingen virksomheder er ens, derfor skal alle også selv have mulighed for at sammensætte egne e-mail marketing kampagner. Hvis du er i tvivl eller gerne vil vide mere om disse muligheder så bestil et uforpligtende møde allerede i dag.

 

Jeg er interesseret – fortæl mig mere

– vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at få endnu mere succes på nettet!