Markedsføring på Google

Google er et af de absolut stærkeste annoncemedier

Uanset hvor godt dit produkt er, bliver kunderne nødt til at kunne finde dig, før de køber.
Med en målrettet annoncering på Google vil du ramme de kunder, som er interesserede i dine produkter eller service. Du vil også have den fordel at møde kunden netop i det øjeblik, hvor vedkommende har brug for din specifikke ydelse.

 

Målbare og lynhurtige resultater

Vi hjælper dig med at ramme din målgruppe med effektive annoncer. Vi sørger naturligvis for, at du bliver holdt opdateret via analyser og rapporter, der viser udbyttet af dine annoncer, både i kroner og i synlighed.

Er annoncering pengene værd?

Vi opsætter en annonce, så den hele tiden tracker dine kunder fra den pågældende annonce. Vi kan se, hvordan de bevæger sig på din webside. Vi kan se, hvad de køber på din side grundet den pågældende annonce. Vi kan se, hvornår de besøger websiden igen og hvilke handlinger, de denne gang har foretaget. Vi har med andre ord 100% kontrol over din annonce og kan nemt og hurtigt se, hvad der virker godt eller skidt. Vi kan på den måde hele tiden sørge for, at du får mest muligt ud af din annoncering.

Vi leverer naturligvis rapporter, som nemt og hurtigt giver dig et overblik over bevægelser på den pågældende annonce.

Nøjagtig markedsføring på Google

Vi opsætter dine annoncer og kampagner, så de kun er rettet mod din målgruppe. På den måde undgår du at skulle betale for synlighed over for de mennesker, som alligevel aldrig ville købe dine produkter eller service. Er din målgruppe mænd i alderen 25-50 i Århus omegn, eller er det enlige mødre uden arbejde? Vi kan opsætte din annonce, så den rammer præcist og derved opnår mærkbare resultater.

Vi gør det nemt og billigt

Vi tager hånd om alle dine annoncer og kampagner og aftaler en pris, der imødekommer dit budget og dine forventninger.

Vil du bruge 500 kr. eller 5.000 kr. om måneden? Vi leverer de løsninger, der passer din økonomi og dit behov.

Alle nye kunder får desuden et velkomst gavekort på 600 kroner til annoncering på Google.

 

Jeg er interesseret – fortæl mig mere…

 

Sikkerhed

Dine annoncer og kampagner er i trygge hænder. Vi har naturligvis tavshedspligt mht. alle kunder og deres forhold til os.