Find dine nye kunder gennem social media marketing

Det er på tide at blive social – og vi gør det nemt for dig
Hvis du overvejer om de sociale medier er noget for din virksomhed, så skal du bare huske, at de sociale medier er en fantastisk mulighed for at pleje dine nuværende kunder – og komme i kontakt med nye.

Det er stadig mund-til-mund marketing

De sociale medier har ændret den måde, hvorpå vi kontakter og deler informationer med hinanden, men hvad betyder det:

  • Sociale medier er teknologi, der forbinder mennesker – om det så er tekst, billeder, video m.m.
  • Sociale netværker er steder som fx Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest m.m., hvor sociale interaktioner sker (opdagelse og deling af informationer).
  • Social media marketing er måden, hvorpå vi bruger teknologien til at bygge relationer, som tiltrækker nye kunder gennem det, de deler med deres venner – og venners venner.

Lyder det bekendt?

Det er fordi Social media marketing faktisk bare er den gamle mund-til-mund metode, drevet af teknologi.

 

Hvad er målet?

Det er vigtigt, at du sætter nogle mål og har forståelse for, hvad du vil opnå på de sociale medier.
Som oftest hjælper vi vores kunder med at opnå følgende gennem de sociale medier:

Spred ordet: Vis dine kunder og kundeemner hvem du er, og hvad du kan gøre for dem. Denne måde er god til at skabe mere opmærksomhed og hæve interessen for din virksomhed, dit produkt eller brand.

Øget salg: Giv dine kunder tilbud som er så gode eller interessante, at de deler dem med deres venner og på den måde gør dine kampagner virale.

Fantastisk kundeservice: Lyt til og besvar de kommentarer dine kunder har om din virksomhed, uanset om det er positivt eller negativt. Det giver en fantastisk feedback cirkel, fordi kunderne føler sig hørt og værdsat.

Kundeloyalitet: Hjælp dine kunder (og kommende kunder) der hvor de er: Byg stærke relationer op ved at være behjælpsom når kunderne efterspørger noget på de sociale medier. Kunderne vil inden længe føle, at de kender dig og kan stole på dig

 

Fleksible og faste løsninger

Skal vi ordne det hele?
Med vores faste løsningsmodeller får din virksomhed en flot og økonomisk fordelagtig social medieprofil. Vores pakkeløsninger er udviklet til at opfylde de fleste virksomheders ønske og behov for at være godt repræsenteret på de sociale medier.

Vi kan tage os af opsætning, kampagner, annoncer og opdateringer – du skal med andre ord aldrig bekymre dig om virksomhedens sociale medie profiler.

Disse løsninger købes som abonnement, hvilket sikrer en lav månedlig omkostning for dig og en høj grad af vedligeholdelse af os.

 

Eller vil du gerne have en fleksibel løsning?

Vi ved godt, at ingen virksomheder er ens, derfor skal alle også selv have mulighed for at sammensætte deres egen sociale medieløsninger.
Hvis du er i tvivl eller gerne vil vide mere om disse muligheder så bestil et uforpligtende møde allerede i dag…

Vi kan hjælpe inden for følgende sociale medier: