Hvad har du brug for?

Uanset om du har brug for en webside, SEO, e-mail markedsføring eller social mediemarketing, så ønsker vi hos Marketing Zonen at hjælpe dig.

For nogle, er de førnævnte elementer en naturlig del af virksomhedens dagligdag. For andre, er det et stort spring bare at komme i gang. Uanset hvilket niveau din virksomhed er på, kan vi hjælpe dig til endnu mere succes på nettet.

 

Vi er dine eksperter

Marketing Zonen er opstået ud fra et ønske om at give små og mellemstore virksomheder samme markedsføringsmæssige muligheder som dem, der har ressourcer til at have en marketingafdeling.

Vores team består af eksperter inden for alt fra webdesign, SEO, marketing, grafisk design, kommunikation og PR. Derudover har vi en lang række konsulenter tilknyttet. Tilsammen tilbyder vi din virksomhed en ekstern afdeling inden for netop det område, der får din virksomhed til at vokse.

Vi ved, hvordan det er at drive forretning – og vi forstår din situation: Langt de fleste af vores kunder vil gerne sælge mere for et lille budget og kunne se hurtige resultater. Vi gør os umage for at imødekomme ethvert ønske, du måtte have, og vi har altid gode ideer til, hvordan du når dit mål på en måde, der kan mærkes på bundlinjen!

Vores nøgleord er:

Fleksibilitet – alle vores kunder er unikke og skal behandles derefter.
Kvalitet – vi laver ikke halve løsninger
Tillid – din vækst er vejen til vores vækst.
Innovation – vores succes afhænger af vores evne til at være foran vores konkurrenter.

 

Vi elsker at inspirere

På vores blog, nyhedsbrev og de sociale medier lægger vi stor vægt på at inspirere og dele stort og småt om marketing. Du er naturligvis altid velkommen til at dele og kommentere vores indlæg. Vi håber, at du finder materialet relevant og nyttigt og vil vende tilbage for nyeste information om, hvad der sker i online marketing verdenen.

Marketing Zonen – din online marketingafdeling

Lad dig inspire via vores blog, de sociale medier eller vores nyhedsbreve